Europska Unija

Kamp Pašman

Kamp Pašman je mali obiteljski kamp koji se smjestio u gustoj borovoj šumi, tik uz prekrasnu pješčanu plažu. Nalazi se na obali mora u uvali Lučina, nedaleko od šarmantnog mjesta Pašman, smještenom na istoimenom otoku.

Ovaj je kamp kategoriziran sa 4 zvjezdice te je idealna destinacija za obitelji s djecom željnih bezbrižnog odmora i najljepših ljetnih trenutaka. Mirna i tiha uvala pogodna za djecu, lounge bar koji pliva na moru i lagano Vas ljulja dok ispijate svoju kavu, cocktail ili hladno pivo, hladovina borove šume, svježa riba, domaće voće i povrće, konoba, restoran, sve na dohvat ruke… Kamp Pašman je original Dalmacija kakva je nekada bila! Sve parcele opremljene su priključkom za struju i vodu, a osim njih, svoj odmor možete provesti i u nekoj od kompletno opremljenih mobilnih kućica. Područje kampa je prokriveno besplatnim wi-fi internetom, a za one najmanje, kamp Pašman osigurao je dječje igralište.

Otok Pašman se nalazi tek 3km od kopna i Biograda na Moru, s kojim je povezan redovnom trajektnom linijom. Svi posjetitelji otoka mogu uživati u mnogim biciklističkim stazama koje vode do malih skrovitih uvala, pogotovo na južnoj, nenaseljenoj strani otoka s koje se pruža pogled na Nacionalni park Kornati i na nekoliko naseljenih susjednih otoka od kojih se posebno izdvaja Galešnjak, otočić u obliku srca, poznat kao otok zaljubljenih.

U ovom ćete kampu doživjeti nezaboravan odmor u prirodnom okruženju, uz maksimalan komfor.

   Kamp Pašman 
vrh stranice